Francia-magyar koprodukció - pisztáciás, natúr, kolbász- és tepertõkrémes update cro

2011-09-27

sponsored links



Jöjjenek akkor a napok óta halogatott édes-sósságok is, vagyis az édes és sós töltelékekkel készült croissantok by PH. (Te jó ég, és még a közvélemény-kutatás lezárásával is  adós vagyok... Persze látjátok, nem adtam fel, akik hozzászóltak, voltak olyan kedvesek, hogy meggyõztek a folytatásról, személy szerint tényleg szeretném valamilyen formában mindenkinek megköszönni, egyelõre ezen még erõsen gondolkodom...)

A pisztáciás cro a nemrégiben nyílt francia pékség, a Table! boulangerie hívogató ételfotói miatt került kivitelezésre, a kolbászos és tepertõs változatokat pedig az alapanyagkészletek és a kíváncsiság szülte. 

A receptet és a készítés módját "Let them eat cake" she said-tõl kölcsönöztem. Amiben eltértem, hogy nálam került bele tejpor és a liszt felének helyére master mix (össz. 20 dkg lisztbõl készült 8 db kisebb-nagyobb méretû cro). A master mix miatt a ...

Folytats a blogon ... anempiskota.blogspot.com/2011/09/fran...

sponsored links

Keres?s