Francia krémes
sponsored links
A legkedvencebb kedvenc. Mindenki szereti, finom, könnyen készül. Kicsit maszatos, de az élmény kárpótol! :-)
Hozzávalók: 1 csomag kész krémeslap, 7 tojás, 7 púpos kanál liszt, 10 kanál cukor, 7 csomag vaníliás cukor, kb. fél liter tej, fél l. tejszínhab.
Hozzávalók: 1 csomag kész krémeslap, 7 tojás, 7 púpos kanál liszt, 10 kanál cukor, 7 csomag vaníliás cukor, kb. fél liter tej, fél l. tejszínhab.
A tojásokat különválasztjuk. A sárgájához hozzákeverjük a cukrokat, a lisztet és felfõzzük a tejjel. Ajánlatos gõz felett fõzni, mert hamar odaég. Fõzzük, míg jó félkemény krémet kapunk belõle. Ha igényel, még adjunk hozzá kevés tejet. Amikor elkészült tegyük félre. Verjük kemény habbá a tojások fehérjét, majd még melegen kavarjuk a ...