FRANCIA CSERESZNYÉS LEVÉL
sponsored links
Ritkán, de néha használok kész leveles tésztát. Volt pár doboz a "mélyben", és mivel apukám meglepett egy hatalmas tál Germersdorfi cseresznyével, gyorsan sütöttem egy részébõl egy tepsi süteményt, egy részébõl pedig fõztem egy nagy fazék Tejszínes-fahéjas cseresznye levest. A maradékot pedig elcsemegéztük a teraszon. Úgy hogy most, cseresznyét cseresznyével ettünk. Ennek csak az én Jancsim nem örült igazán, mert a párolt gyümölccsel és a fahéjjal ki lehetne õt ûzni a világból... Pedig a süti finom volt és ropogós, a leves pedig hûsítõ és krémes.
Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 35-40 dkg magozott, lecsepegtetett cseresznye, 1 kanál vaj, 1 pohár zsemlemorzsa, 2 kanál cukor, egy-egy csipet ...