Francia bisztróvacsora - Anthony Bourdain is megirigyelné - Márc 2. és 9.
sponsored links
Dear Ínyenc Társ!
Következõ vacsoránk francia bisztróvacsora lesz a javából. (A neves séf, Anthony Bourdain "Brasserie-nek" nevezi ezt a típusú vendéglátóipari egységet, étkeztetést). A novemberi elegancia és kifinomultság után ismét a budai Atakám étterem- és bisztróba megyünk, hogy Nánási Lajos ismét remeknek ígérkezõ francia vacsoráját megkóstolhassuk. A nemrég nyílt hely egyre több helyen jelenik meg a médiában, gyûjti a törzsvendégeket, és maga a nagy Molnár B. Tamás is rárepült már, ami ugyancsak jelent valamit.
Egyszóval: a téli szezon újabb gyöngyszeme vár minket- aki Lajos ténykedését ismeri, az tudja, hogy Magyarország egyik legtehetségesebb, fiatal, feltörekvõ szakácsáról van szó, aki éveket dolgozott külföldön, sztárhotelekben, óceánjáró hajón, és másfél évet egy írországi Michelin csillagos étteremben, a Bon Appetit-ben. Lajossal már évek óta együttmûködik a ...