Forrós csokis kanalak
sponsored links
Az elõzõ bejegyzésben emlegetett családi összejövetelre készültek ezek a szépségek is, csak nem a lányoknak, hanem a fiúknak ;)
Hozzávalók: ( 10 db ek- hoz)
- 100 g étcsokoládé
- 50 g mogyorókrém
- fehércsoki törmelék
- cukorgyöngyök
- cukorcsillagok
- csokidara
- 1 ek olívaolaj
- 1 ek tejszín
Elkészítés:
A csokit, meg a mogyorókrémet az olajjal és tejszínnel alacsony lángol felolvasztjuk. A kanalakat egy tálcára sorakoztattam és 3 lapos fakanalat raktam a nyelük alá, hogy ne folyjon ki belõle a töltelék, így adagoltam beléjük a forró masszát. Kicsit hagytam hûlni, majd megszórtam mindenféle dekorációs cukorkával és csokival. Mikor kihûlt beraktam a hûtõbe dermedni. Érdemes felhasználásig hûvös helyen tárolni õket.
Felhasználás: 2 dl forró tejbe téve addig kavargatjuk míg fel nem olvad a csokis mogyorós masszánk, majd élvezettel elfogyasztjuk.