Forralt boros aszaltszilva-krémleves cantuccinivel
sponsored links
Ez egy téli leves. Egészen pontosan karácsonyi volt, ha a piros terítõ nem lenne elég, akár ragyogó piros gránátalma magokat is szórhattam volna a tetejére, de az már tényleg nem volt itthon.
Ebbõl a bevezetõbõl most az következik, hogy mielõtt beköszönt a február, megmutatom a karácsonyi menüt, ami azért nem vészes, mert az év tizenkét hónapjában gyakorlatilag bármikor beilleszthetõ. Azért ez mégis egy télies leves, maradjunk annyiban.
Ez a leves Flatcat-tõl származik (eredeti recept ITT) Hosszú ideje szemeztem már vele, mert nálunk nem divat édes levest enni. Vagyis csak desszertnek tudnám elsütni az ilyet, azért megpróbáltam, és bejött, nagyon is.
Télen gyakran van itthon forralt bor, miért is ne lenne. Nem csak inni jó, de lehet belõle ...