Fordított epres cheesecake

2012-05-14

sponsored links


Na jó, nincs sütve, de ugyanazok az alapanyagok vannak benne, mint egy sima sajttortában, úgyhogy bátorkodtam így nevezni. A krémmennyiség jó nagy adag, az eprekbe meg csak kevéskét lehet adagolni, úgyhogy ehhez a krémhez jó sok eper kell, de sose legyen nagyobb bajunk, ugye? A legbonyolultabb dolog az egészben a kész töltött eprek elhelyezése. Fektetve nem túl jó, mert lehullik róla a morzsa, én szalvétagyûrûkbe ültettem, de biztos van sok más lehetõség is, csak nekem ez jutott eszembe momentán. Az ötlet a csudálatos Pinterestrõl van, ott láttam egy ilyen fotót. A megvalósítás saját.

Hozzávalók:

sok eper (lehetõleg nagyobb szemeket válasszunk, azt könnyebb lesz megtölteni).
kekszmorzsa

A krémhez:
1 dl tejföl
10 dkg krémsajt ...

Folytats a blogon ... www.csakapuffin.hu/2012/05/forditott-...

sponsored links

Keres?s