Folytatódik a gasztro kirándulás

2011-09-15

sponsored links


Ismét olaszországi élményeimrõl írok, természetesen egy nagyszerû tészta receptet is becsempészek az élménybeszámolóba!:-)
Ma velencei-vagy ahogy Szofi mondaná, medencei-élményeimrõl számolnék be: minden évben elmegyünk Velencébe-medencébe-, mivel ez a kedvenc európai városom, természetesen addig, míg nem jutok el egy másik hasonlóan varázslatos helyre, de most egyenlõre ez a kedvencem, imádom, a hangulatát, a kis utcákat, a kanálist, még a szagát is, és a kis hidakat, egészen múlt hét péntekig, amikor is ámokfutásba nem kezdtünk egy 35 fokos, napfényes délutánon, egy dupla babakocsival, két alvó gyermekkel és két óra szabadidõvel!
persze ti most nem is nagyon értitek, mirõl beszélek, ezért kezdem az elején: napfényes reggelre keltünk, jó meleg volt, de az elhatározás már megszületett Jesolo tengerpartjáról indulunk velencébe-medencébe- 13:50-kor a Moby Dick nevezetû hajóval, mely két órát vár az utasaira, majd visszaindul! Mindez szimpi volt, hiszen két kisgyerekkel pont elég idõ ez, megnézzük a szent márk teret, fagyizunk, sétálunk és ennyi! Nem gondolkoztunk, elfelejtkeztünk a nem egészen európai szintû híd megoldásokra, csak ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/FzniAkarok/~3...

sponsored links

Keres?s