Folytatódik a cékla szezon

2011-08-04

sponsored links


Ismét egy céklás recept, amit már tegnap elõtt is említettem, egy nagyon finom elrakási módja, ennek a mennyei zöldségnek.
Szerintem sokkal finomabb, mint az általunk használt, de kinek a pap, kinek a papné.
Egyszerû, viszonylag gyors és nagyon pikáns, fehérbor, fehérborecet, só bors kell hozzá.
Szerintem érdemes jó minõségû fehérbort feláldozni, mert úgy még istenibb és zamatosabb, Én egy mennyei gyümölcsös egri bort választottam, ami még inkább kihozta a cékla fanyar ízét, nevezetesen a Demeter borászat 2009-es hanga borát, ami nem mellesleg díjnyertes is!

Cékla olívában eltéve

Hozzávalók:

1 kg cékla, kisebb darabokra vágva
0,5 liter fehérbor
0,5 liter fehérborecet
só ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/FzniAkarok/~3...

sponsored links

Keres?s