Fokhagymás tök csirkemájjal
sponsored links
Ez a recept a KIFÕZTÜK magazin júliusi számában jelent meg. Gyors, könnyû, ámde finom és laktató mégis. Különleges ízét a friss csombor és a fokhagyma együttese adja. Aki így még nem próbálta, feltétlenül tegye meg!:) Az alábbi recept mellett még nagyon sok finom, szemet-szájat gyönyörködtetõ fogást találtok a lap hasábjan! Gyõzödjetek meg ti is róla, LAPOZZATOK BELE! Majd töltsétek le ingyenesen ugyanott!!!:)
Fokhagymás tök csirkemájjal
Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj, 3 kisebb zsenge tök vagy cukkini, 1 fej fiatal fokhagyma zöldjével együtt, 2 szál friss csombor (borsikafû), 50 ml olaj, só, bors, 1 teáskanál pirospaprika, 50 ml vörösbor
Elkészítése: ...