Fokhagymás-tejes karaj kevés pepecseléssel
sponsored links
Szép hétfõt kedves kuktálkodni szeretõ Olvasóim!
Egy kis kényszerpihenõ után kirobbanó frissességgel és millió-millió apró ötlettel árasztalak el benneteket. Sõt hamarosan felbukkan egy levélke is az oldalsávban. Rákattintva extrán hasznos és teljesen ingyenes, hetente megjelenõ hírlevélre iratkozhattok fel. Szeretném megköszönni, hogy a "betûmentes":-) idõszakban is napi több százan látogattatok el hozzám. Tudom, hogy nem felelek meg a mai könnyû étkû elvárásoknak és inkább a vidéki, hagyományos konyhát részesítem elõnyben, de akik rábukkannak a blogra, az elsõ pár bejegyzés elolvasása után erre gyorsan rájönnek:-) A reform ételek tömegére pedig ott van számos, más nagyszerû blog! Itt inkább zsenge zöldségekrõl, tökéletesen friss húsokról, pocakmelengetõ ételekrõl olvashattok olykor a felmenõim tálalásában!
Csapjunk bele a lecsóba! Kezdhetném így is a mai bejegyzést. Vendégvárás szerintem mindannyiunknál egy sarkalatos kérdés. Kitesszük, szívünket, lelkünket a rég nem látott Tanti vagy éppen a család apraja-nagyja kedvéért. Ezt a régi, jól bevált karaj receptet pontosan azért szedtem elõ a bugyorból. Elõzõ este egyszerûen elõkészülünk, másnap egy tepsibe öntjük a hozzávalókat és délben már a szeretteink csemegézhetnek belõle.
Hozzávalók 4 személyre:
8 szelet csontos karaj
1,5 kg burgonya ...