Fokhagymás - sajtos kifli
sponsored links
Minél több idõ telik el a legutóbbi bejegyzés óta, annál nehezebb az újrakezdés. Mostanában valahogy nem megy a blogolás, és talán a fõzés sem annyira. Csinálom, mert kell, mert szeretünk enni, de a fotózás és a blogolás elmarad.
Az utóbbi hetekben, hónapokban elindult bennem egy nagy változás. Nem tudom, kívülrõl ez mennyire látszik, észreveszik-e a szerretteim, remélem igen, és õk is jól értelmezik. Új dolgok válnak fontossá, és hamarabb elengedem a kevésbé fontosakat. Szeptember óta sokat vagyok egyedül napközben. Nem unatkozom, csak egyedül dolgozom, és közben gondolkodom. Szerencsés vagyok, mert vannak új barátaink, akik sokat segítenek abban, hogy változzam. Az alaptermészetem képtelen vagyok kiktatni, de finomítani igen, és egyelõre ennek is örülök.
Ez a kifli egy merengõs, magányos, vagy egy beszélgetõs baráti összejövetelre egyaránt megfelel. Frissen, vajjal, hideg tejjel nagyon finom, másnapra elveszti a ropogósságát, nálam olyankor már nem annyira nyerõ, így érdemes csak annyi adagot kisütni egyszerre, amit még aznap meg bírunk enni.
Fokhagymás -sajtos kifli
Hozzávalók:
50 dkg kenyérliszt
1,5 dl víz ...