Fokhagymás pulykacomb kukoricás vöröslencse raguval
sponsored links
Jó rég nem írtam a blogba, nem is nagyon fõztem mostanában új dolgokat, de ma végre eljutottam a piacra, és vettem egy gyönyörû pulyka felsõ combot, és mivel ma végre nincs olyan nagyon meleg, gondoltam ideje elõvenni a tartalmasabb hozzávalókat is. Mivel tegnap elfelejtettem beáztatni a lencsét, vöröslencsébõl dolgoztam, de egyáltalán nem baj, sõt még lehet, hogy jobb is így ez a recept. Mindenesetre nem egy macerás dolog, elég hamar meg is van, a pulykát viszont érdemes idõben elkezdeni sütni, mert legalább 2 óra kell neki, hogy igazán puha legyen. Aki szereti a chilis babot, de valami könnyebbet szeretne fõzni azonos ízvilággal, ezt a lencse receptet nagyon ajánlom.
Hozzávalók a pulykasülthöz 4 személyre:
- 1 egész pulyka felsõ comb, csont nélkül
- mustár ízlés szerint
- 2 gerezd fokhagyma ...