Fokhagymás pecsenye sült burgonyával

2012-04-15

sponsored links



        5-6 szelet csont nélkül tarja
        4-5 gerezd fokhagyma
        só, bors, csipetnyi pirospaprika
        kb. 3 evõkanál liszt
        1 kg burgonya
        olaj és zsír

 A tarjaszeleteket megmossuk, vékonyra kiklopfoljuk, megsózzuk, borsozzuk,  mindkét oldalát bedörzsöljük  zúzott fokhagymával és egymásra rakva a szeleteket legalább 1 órán át állni hagyjuk.

Egy lapos tányérra lisztet teszünk, hozzákeverjük a csipetnyi pirosparikát, majd a szeleteket beleforgatjuk. Túl sok liszt ne legyen a húson, mert sütés közben a liszt könnyen megég és keserû lesz. Egy serpenyõben ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/VerusKonyhja/...

sponsored links

Keres?s