Fokhagymás olajjal megkent kakukkfüves zsúrkenyér

2013-01-16

sponsored links


Hú, de finom ez a kenyérke, és milyen illat kíséri a sülését...Nagyon egyszerû kenyérrõl van szó, annyi csupán a trükk, hogy házilag, olívaolajban eltett fokhagymával kentem le a végén és persze a fokhagymával remekül passzoló kakukkfû került a tésztájába. Errõl a fokhagymás-olívás dologról is írnék.

Hozzávalók:

15 dkg finomliszt
30 dkg teljes õrlésû liszt (házilag õrölve:-)
2,5 dkg élesztõ
1 ek. méz
2,5 dl langyos víz
2 tk. só
szezámmagpehely, lenmagpehely
2 tk. morzsolt kakukkfû ...

Folytats a blogon ... magdireceptek.blogspot.com/2013/01/fo...

sponsored links

Keres?s