Fokhagymás mustárszószos csirkecomb (paleo)
sponsored links
Van, hogy valami szaftosabb, szószosabb húsra szottyan kedvem. Most is így volt, ezért készült el ez az étel. Köretként nálam most csak apróra vágott nyers karfiol került mellé, amit csupán sóval és törött borssal ízesítettem.
Hozzávalók:
8 csirke felsõ comb csont nélkül
10 dkg éven túl érlelt cheddar
20 dkg Totu krém extra
2 tojás
4-5 összezúzott fokhagyma gerezd
1 evõkanál dijoni mustár
1-2 evõkanál citromlé
törött bors
só
A húsokat sózzuk, borsozzuk. Tûzálló tálba tesszük. Ráöntjük a tojással elkevert, sóval, borssal, fokhagymával, mustárral, citromlével ízesített totu krém extrát. Megszórjuk a lereszelt sajttal. 180 fokos sütõben, lefedve 30 percig sütjük, majd fedetlenül további 10 perc alatt készre sütjük.
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!