Fokhagymás - mustáros sült nyúl (+ csípõs változat)
sponsored links
Az utolsó tavalyi nyuszikat fõztem meg a hétvégén. Az Uram levágta õket, és úgy gondoltam, nem rakjuk be a fagyasztóba, megesszük frissen. A combokat, a gerincet és az oldaláról a húsos részeket megsütöttem az csontosabb részekbõl fincsi ragu levest fõztem. Már csak a máját nem használtam fel, de majd abból is kitalálok valamit, a két nyuszinak akkora májaik voltak mint máskor 4-5 nek, mondjuk jó nagyok is voltak.
Nagyon örültem, hiszen nagyobbik gyerkõcöm mostanában nem nagyon eszik, de a levesbõl, kétszer is evett, plusz még az õ kedvéért lett sült krumpli, abból is sokat evett. Egyébként ha nem róla lett volna szó biztos nem sült krumplival tálalom. Meg is dicsérte a nyuszilevest és a sült nyuszit is, szóval büszke vagyok magamra. Éljen a gyerek eszik, és ilyenkor ez a lényeg. :)
Fokhagymás - mustáros sült nyúl (+ csípõs változat):
nyúl comb, vagy bármilyen része jó a nyúlnak
2 fej fokhagyma
3-4 ek mustár ...