Fokhagymás-mustáros csirke cukkinivel és padlizsánnal
sponsored links
A címben szinte minden benne van. :) De azért jöjjön egy kis leírás.
Elkészítése
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk. Ezután bepácoljuk zúzott fokhagyma, mustár, só, bors, szárnyas fûszer és olaj keverékébe.
A padlizsánt és cukkinit megmossuk, végeit levágjuk. Elõbbit félkarikákra, utóbbit karikákra vágjuk (vagy ahogy tetszik). Sózzuk, grill zöldség fûszerrel fûszerezzük.
Egy hõálló edénybe/tepsibe helyezzük a csirkemellet, amelyet befedünk a zöldségekkel.
Sütõben készre sütjük. (Én az utolsó 10-15 percben grill fokozatra kapcsoltam.) Sült krumplival tálaljuk.
Hozzávalók:
1 kisebb csirkemell1 padlizsán ...