Fokhagymás, lime-os pácolt karaj

2011-05-22

sponsored links


A grillszezon még kicsit várat magára, a grillsütõ is még a pincében várja a jobb idõt, de a kísérletezõ kedvemet már elõvettem a húsok pácolását illetõen. Ennek a szeletnek a lime reszelt héja adja az extra spirituszt.  A lime savassága hamar felpuhítja a hús rostjait,  így nem kell órákat várni az elkészítésére.  A fûszerezést bátran variálhatjuk kedvünkre.       

Hozzávalók:

  • 4 szelet sovány, kicsontozott karaj
  • 4 gerezd zúzott fokhagyma
  • 1 tk. chilipor
  • 1 ek. pirospaprika
  • 1 lime héja  és  1/2 lime kifacsart leve
  • frissen õrölt bors

Elkészítése:...

Folytats a blogon ... azotthonizei.blogspot.com/2011/05/fok...

sponsored links

Keres?s