Fokhagymás-köményes párolt karaj

2011-09-19

sponsored links


Loptam néhány másodpercet, és közkívánatra leírom a fokhagymás-köményes párolt karajt. Egyúttal szeretném megköszönni a sok kedves hozzászólást az elõzõ bejegyzésemhez, igyekszem majd megint  kis idõt szakítani, hogy újra megoszthassak néhány dolgot. Tehát a párolt karaj:  Nagyon egyszerû elkészíteni, de most idõ hiányában még egyszerûsítettem rajta :). Eredetileg a húsokat körbe kellene sütni, hogy rostjai bezáródjanak, utána fûszerezni, és mindig kevés víz hozzáadásával puhára párolni, úgy, hogy a végén rövid szaft maradjon alatta. Most erre sem volt idõm, (mindig késésben vagyok a kicsi miatt), ezért a 3 literes gyorsfõzõ fedõvel használható edényembe kevés olajat öntöttem, belesorakoztattam az egyik oldalon sertéssült fûszerrel, másik oldalon kevés sóval megpergetett húsokat, a tetejét bõven megszórtam õrölt köménnyel és fokhagyma granulátummal, öntöttem rá 2 dl vizet, a gyorsfõzõ fedõt lezártam, legnagyobb fokozaton szokásos ...

Folytats a blogon ... hzias2.blogspot.com/2011/09/fokhagyma...

sponsored links

Keres?s