Fokhagymás hús

2012-03-14

sponsored links


Nagy otthoni klasszikus. Ki merem jelenteni, hogy ennek van a legjobb zsírja a világon. Úgyhogy dupla haszon.  Aznapra már ne tervezz programot, mert roppant erõs kajaszagod lesz:)

Hozzávalók:
6 szelet sertéskaraj
1 kisebb fej fokhagyma
15 dkg zsír


1. A karajszeleteket kicsit kiklopfoljuk, széleit kicsit bevagdossuk. A fokhagymagerezdeket kisebb darabokra vágjuk (de nem nyomjuk szét, vagy nem aprítjuk minire).
2. Egy nagyobb lábasba rakjuk a zsírt, felmelegítjük (de ne égjen:), belerakjuk a karajszeleteket, enyhén megsózzuk és a húsok mindkét oldalát fehéredésig sütjük közepes, vagy annál alacsonyabb lángon, lassan. Ha már ...

Folytats a blogon ... www.csakapuffin.hu/2012/03/fokhagymas...

sponsored links

Keres?s