Fokhagymagerezdek parmezános bundában
sponsored links
Borbás Marcsi Gasztroangyal c. mûsorában akadt meg a szemem ezen a sörkorcsolyán, és már akkor elhatároztam, hogy kipróbálom. Aztán legalább 2 évig mégse került rá sor, mert sose vettem annyi fokhagymát, hogy elegendõ legyen és még maradjon is más ételhez.
A minap végre pont idõben, a zöldségesnél jutott eszembe, hogy akkor most fel kéne tankolni fokhagymából. Jó sokat vettem és másnap már szemezgethettük is ezt a finom, ropogós snacket.
Én most próbáltam ki elõször a parmezán sajtot, és meg kell mondjam, nem csalódtam. Már panírozáskor is nagyon kellemes volt az illata.
Aki attól tart, hogy sok idõbe kerül ezeket a pici gerezdeket bepanírozni, az ne rettenjen el tõle, mert egyrészt egy érdekes módszerrel könnyen megszabadíthatjuk a héjától, másrészt én már kiokoskodtam, hogy lehet gyorsan túljutni a lisztbe, majd tojásba való forgatáson. Egyedül a morzsa ráapplikálása tart tovább, de mivel idõt spóroltunk az elõbbi 3 mûvelettel, így ezt ...