Fogyózol velem?

2011-11-02

sponsored links


Úgy döntöttem, ez nem mehet így tovább.
Amikor tavaly januárban beszámoltam arról, hogyan fogyózom, majd le is írtam az elkülönített étrend lényegét, sõt, még az általam kipróbált fogyókúrákat is kiveséztem, nos, nem szájaltam csak úgy bele a világba, mert 12 kilót fogytam. Szépen, lassan, átlagosan havi 1,5-2 kilót, majd utána kicsit kieresztettem, és stagnálás állt be. Karácsony környékén felugrott két kiló, majd nyárig ezt tartottam (még így is megvolt a -10), aztán nyáron még egy, és most, hirtelen, néhány hét alatt még kettõ visszajött.
Nem, nem, nem. Nem hízok vissza.
Nem akarom a karácsonyt lelkiismeretfurdalások közepette bekapott bejglicsücskökkel átvészelni, és folyton azon aggódni, hogy a zsírpárnáim vajon mennyit nõnek egy hét alatt.
Ezért eltökéltem magamban, hogy MÁTÓL fogyózom. Nem holnaptól.
Társakat keresek ehhez a nagy elhatározáshoz, akik maguk is úgy gondolják, nem feltétlenül kell megvárni január elsejét a szent elhatározáshoz. Gyûjtögetem a jó kis recepteket, és megpróbálok minden napra ajánlani valami kis, az elkülönítõ étrendbe illeszthetõ ételt.
Ma ez volt a vacsorám - a körözött és a tzatziki keresztezése, javasolta is valamelyik gyermekem, hogy akkor legyen a neve KÖCIKI.
Legyen.

Hozzávalók (2 személyre): ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Praktikak/~3/...

sponsored links

Keres?s