Fogas-sárga cékla ravioli citromfû habbal, vajban párolt Chioggia céklával és cékla-vermouth sabayonnal
sponsored links
Régen hoztam céklás receptet, nem igaz? Úgyhogy, pont itt az ideje, hogy megmutassam nektek ezt a fogassal és céklával töltött raviolit, melyet egyébként ez a régebbi garnélás-céklás étel inspirált. Hónak sajnos még sehol semmi nyoma, helyette azonban mondhatni áprilisi idõjárásban van részünk. Ezért kénytelen vagyok magam hópelyheket varázsolni, ha máshova nem is, de legalább a tányérra.
Hozzávalók:
a tésztához:
200 g liszt
2 tojás
1 evõkanál olívaolaj
só
a töltelékhez:
500 g sárga cékla
150 g fogasfilé
300 ml kókusztej
200 ml víz
1/4 teáskanál curry fûszerkeverék
a citromfûhabhoz: ...