Fogas spenótos zellerrel (paleo)

2018-01-17

sponsored links




Valami tejszínes szerûségre vágytam tegnap. Karácsonyról volt még a fagyasztóban fogas filé. úgyhogy a mellé dobtam össze (szó szerint) a köretet.

Hozzávalók 2 fõre:

2 fogas filé
2-3 szál újhagyma
fél zeller (nagyobb gumó)
10 dkg bébi spenót
1-2 evõkanál citromlé
3 dkg kókuszolaj
1 gerezd fokhagyma
törött bors
szerecsendió

A spenótot a zsiradékon összefonnyasztjuk. A megtisztított zellert vékony szeletekre vágjuk. A Totu krém extrát ízesítjük sóval, borssal, összezúzott fokhagymával, szerecsendióval és citromlével. összeforgatjuk a spenóttal ( a levével együtt) és a zellerrel. Tûzálló tálba tesszük. 175 fokos sütõbe téve 40 percig sütjük, közben kétszer átforgatjuk. A halszeleteket sózzuk, borsozzuk. A 40. percben a köret tetejére tesszük és újabb 20 perc alatt készre sütjük. Újhagymával megszórva kínáljuk.

A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.

A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.

Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/AnitaKedvence...

sponsored links

Keres?s