Fodros torta - stíluspróbálkozás

2011-12-04

sponsored links



 Már sokadik tortámat készítettem Nóriéknak, aminek nagyon örülök. Minden torta után jön is tõlük a visszajelzés, hogy finom is volt, tetszett is! Szóval öröm nekik tortát készíteni!
Amikor legutóbb beszéltünk, akkor csak annyit mondott, hogy neki erre a szombatra kell egy torta. Csütörtökön, amikor pontosítottuk, hogy pontosan kinek lesz és milyen, akkor mondta, hogy anyukájának lesz a születésnapja (bevallom, elõször úgy gondoltam, hogy kisfiuk elsõ születésnapját ünneplik ezen a hétvégén). Én magam lepõdtem meg leginkább, amikor hirtelen rávágtam, hogy legyen barna és arany! Pedig legutóbb mennyire nehezen sikerült összeállítani a fejemben ezeket a színeket egy tortán!
Persze a dologhoz hozzá tartozik, hogy múlt héten bevásároltam az én tortás hobbimhoz. Vettem új anyagokat a fotózás hátteréül, feketét, fehéret és ekrüt. Engem beengedni egy méteráru boltba - szerintem jót mosolyogtak rajtam, mert elég sokáig nézelõdtem. Annyi kellemes tapintású anyag volt, ilyenkor mindig erõs a késztetés, hogy megfogjam, megsimogassam, de legalább megérintsem mindegyiket. Mikor már fizettem volna, akkor találtam szép csipke és fodor szegélyeket, meg csokoládébarna selyemszalagot. Az esküvõi tortán láttam, mennyire elegánssá varázsolja a tortát a szép szalag.
A beszerzõ körutamon vettem szép papírokat a tortatálca bevonásához, hiszen be kellett lássam, hogy egy jól ...

Folytats a blogon ... homoktorta.blogspot.com/2011/12/fodro...

sponsored links

Keres?s