Flamand marhatokány

2012-02-19

sponsored links


És ha volt múltkor ír kelkáposztás burgonyapüré, jöjjön hozzá a hús is.Ez az ízletes flamand marhatokány a remek "carbonnade" egyik változata karakteres magyar vörösborból. Nagyon szeretem készíteni, szinte a rosszullétig tele tudom magam enni belõle.Hagyma, sárgarépa, fehérrépa, marhalapocka, vörösbor és fûszerek alkotják, no meg idõ bõségesen, míg a hús omlóssá puhul, de nem kell megijedni, mert nem kell folyamatosan ott állni mellette.

Hozzávalók: 60 dkg marhalapocka nagyobb kockákra felvágva, 3 vöröshagyma, 2 nagyobb sárgarépa, 2 fehérrépa, 4 dl vörösbor, 1-2 evõkanál sûrített paradicsom, 1 kiskanál mustár, 2 babérlevél, csipetnyi ...

Folytats a blogon ... marmaladejegyzete.blogspot.com/2012/0...

sponsored links

Keres?s