Fitness-fasírt
sponsored links
Valami miatt lusta vagyok fasírtot sütni, valószínûleg a fejemben egy bonyolult és pepecselõs dolog, pedig nem is az. De ezt meg mindig elfelejtem, mert ritkán csinálok. az igazán jó megoldás az lenne, hogy csinálok egy jó nagy adagot, és még sütés elõtt lefagyasztom. akkor aztán tényleg pár perc összeütni egy fõzelék + fasírt ebédet.
Igazán "elvetemültek" süthetik olajjal megspriccelve sütõben is, de én inkább a sok és forró olajat választottam. Ami nyilván még mindig sokkal jobb, mint kevés olajban, sokáig sütögetni. Egyébként nem szívott be sok olajat, szemre nem csökkent a szintje a fazékban. Lehet, hogy a zabpehely is számított, a sebesség meg nyilván.
Egyébként nyersen úgy nézett ki, mint valami kókuszba forgatott trüffel, megsülve pedig mogyoróba forgatott csokigolyó.
Hozzávalók:
- 25 dkg sovány darált marhahús (zsírtartalom 10% alatt)
- 1 tojásfehérje
- 8 dkg darált zabpehely + a külsejére ...