Fish & chips

2011-12-13

sponsored links


Igazából egyszerûen vajjal, és mondjuk citromborssal kellett volna megsütnöm a laposhal filét, és papírhüvelyben sült zöldségekkel és krumplipürével feltálalnom. Most mit tegyek, ha mégis ropogós bundában kívántam meg, akkor meg már mindegy volt, hogy "stílusosan" sült krumplival tálalom.

A fish & chips egy egyszerû, Angliában õshonos étel, bár az eredetérõl sokféle történet olvasható. Én azért nem misztifikálnám ezt túl, éppúgy, mint mondjuk a nálunk közkedvelt brassói eredetét. Szerintem az a lényeg, hogy ízletesen, jó alapanyagból és egyszerûen készítsük el. Úgy hiszem, én most így tettem.

A fish & chips tudtommal tõkehalból készül a ködös Albionban, most, hogy elõkaptam ezt az elkészítési módot, valószínûleg lesz ismétlés, akkor a tõkehal is sorra kerül.

Egy biztos, hogy a fish & chips nem rántott hal, bármennyire is csípem a morzsás bundát, ez sörtésztában sül.

Hozzávalók 4 személyre: ...


Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s