FINN PALACSINTA - MÁLNÁS-CSOKOLÁDÉS

2017-09-10

sponsored links


Hozzávalók 26 x 35 cm-es tepsihez:

  • 4 tojás
  • 2 evõkanál cukor
  • 1 csipet só
  • 1 dl olaj
  • 40 dkg liszt
  • 1 l tej
  • kb. 60 dkg málna
  • 6-7 dkg étcsokoládécsepp

a tálaláshoz:

  • porcukor
  • néhány szem málna
  • citromfûlevél




  • A tojást a cukorral és a sóval ? kézi mixerrel ? kihabosítottam, beledolgoztam az olajat is.
  • Habverõre váltva csomómentesre kevertem a liszttel és a tejjel.
  • A sütõpapírral bélelt tepsibe öntöttem, rászórtam a megtisztított málnát és a csokoládét.
  • Elõmelegített, 180 fokos sütõben kb. 35 perc alatt készre sütöttem.
  • Miután kihûlt, tetszõleges szeletekre vágva, porcukorral gazdagon meghintve, málnával és citromfûlevéllel díszítve tálaltam.



Folytats a blogon ... hankka.blogspot.com/2017/09/finn-pala...

sponsored links

Keres?s