FINN PALACSINTA - MÁLNÁS-CSOKOLÁDÉS
sponsored links
Hozzávalók 26 x 35 cm-es tepsihez:
- 4 tojás
- 2 evõkanál cukor
- 1 csipet só
- 1 dl olaj
- 40 dkg liszt
- 1 l tej
- kb. 60 dkg málna
- 6-7 dkg étcsokoládécsepp
a tálaláshoz:
- porcukor
- néhány szem málna
- citromfûlevél
- A tojást a cukorral és a sóval ? kézi mixerrel ? kihabosítottam, beledolgoztam az olajat is.
- Habverõre váltva csomómentesre kevertem a liszttel és a tejjel.
- A sütõpapírral bélelt tepsibe öntöttem, rászórtam a megtisztított málnát és a csokoládét.
- Elõmelegített, 180 fokos sütõben kb. 35 perc alatt készre sütöttem.
- Miután kihûlt, tetszõleges szeletekre vágva, porcukorral gazdagon meghintve, málnával és citromfûlevéllel díszítve tálaltam.