FETÁS CUKKINISALÁTA
sponsored links
Hozzávalók 6 személyre:
- 2 közepes, zsenge cukkini
- 1 lila hagyma
- kb. 15 koktélparadicsom
- 20 dkg feta
az öntethez:
- 5 evõkanál olívaolaj
- 1-2 evõkanál frissen facsart citromlé
- só
- frissen õrölt bors
- A zöldségféléket megtisztítottam.
- A cukkinit nagy lyukú reszelõn lereszeltem.
- Hozzáadtam az apróra kockázott hagymát, a kettészelt paradicsomot és a kockákra vágott fetát.
- Az öntet hozzávalóit elkevertem, és óvatosan a salátába forgattam.
- Jól lehûtve köretként vagy önálló fogásként kínálhatjuk.
A receptet megtaláljátok a Kifõztük gasztromagazin szeptemberi számában. Háttér most is a Fotókelléktõl.