Fetakrém gyorsan szimplán
sponsored links
Nyáron nem szoktam vacakolni a fetával, leginkább csak rámorzsolom friss zöldségekre, és már eszem is. De most nem adottak ugyanazok a zöldségek, így a fetán kell módosítani, hogy a jól megszokott üde, könnyed ízvilágot kapjam.
Vannak ezek a csodaszép piros paprikák, amirõl a Kedves Mama tudni véli, hogy az (pont az) amit õ vesz a piacon, az egy egyiptomi magyar család által termelt importból van. A marketing nagyon is számít, a Mama boldogan veszi, és eszébe se jut, a rokoni szálak itt nem ugyanolyanok mint az embereknél, egyszerûen ha magyar család termeli, (bárhol, pl Egyiptomban) akkor az magyar paprika és kész. Nem vitázok, egyszerûen csak szeretem ezt a fajtát. Meg a Mamát is. De legjobban a marketingszöveg kitalálóját.
Ha mégis igaz lenne a magyar vonatkozás, úgy csókoltatom a családot, a paprika remek.
Tehát ezekkel a csodaszép paprikákkal adtam meg a kegyelemdöfést magamnak, és alig bírtam leállni a szendvicsekkel.
Nem mértem semmit, és nem is kell, mindenki bízhat a szemében, és az ízlésében.
Hozzávalók:
feta sajt
mascarpone
tejszín ...