Feta sajttal töltött sertéskaraj
sponsored links
Annyira tetszett a Görög étteremben, hogy mindenképpen el akartam készíteni itthon is. Viszont a fagyasztóban nem találtam szûzérmét, de úgy gondoltam, hogy karajjal is tökéletes lesz és nem is tévedtem, nagyon jól sikerült, persze grillen bizonyára még jobb lett volna, de arra még kicsit várni kell....mármint nem a szezonra, hanem az álomgrillre;)
Feta sajttal töltött sertéskaraj
Hozzávalók:
4 nagy szelet sertés karaj (45 dkg - CH 1,8g)
20 dkg feta sajt (Apetina - CH 5,0g)
1 ek olívaolaj (CH 0,0g)
só, bors (CH 0,0g)
1. A karaj szeleteket sózzuk, borsozzuk, majd alaposan kiklopfoljuk.
2. A sajtot 4 felé vágjuk és minden szelet karajjal betekerünk egyet. Tetejét hústûvel rögzítjük.
3. Egy tûzálló tálat kikenünk kevés olívaolajjal, majd ...