Feta sajtos-mandulás pogácsa

2014-03-02

sponsored links

Rég nem sütöttem pogácsát, éppen itt volt az ideje egy kis sós rágcsálnivalónak.  Bármilyen magot tehetünk a tetejére a mandula helyett.

Feta sajtos-mandulás pogácsa

Hozzávalók: 0,5 kg feta sajt, 25 dkg vaj, 2 dl tejföl, 3 tojássárgája, liszt, kevés só; a  tetejére: 1 tojás a kenegetéshez és mandulabél.

Elkészítése:  A hozzávalókat egy tálba rakjuk, és annyi liszttel gyúrjuk össze, hogy jól nyújtható tészta legyen. Ujjnyi vastagra nyújtjuk és szaggatjuk, tojással lekenjük és mandulát teszünk a közepébe. Sütõpapírral bélelt tepsiben 200 fokon addig sütjük, amíg a tetejük szépen megpirul.

 


Folytats a blogon ... ottisfoz.szhblog.ro/2014/03/02/feta-s...

sponsored links

Keres?s