Feta pesto húsokhoz
sponsored links
Pénteken kisütöttem két hatalmas és jó húsos oldalast. Salátával pár napra biztos kitart. Ehhez készült ez a finomságos feta pesto, amit Édes Palitól vettem. ITT a recept, én nem változtattam rajta semmit, elvégre ez így tökéletes. Azért szerettem bele, mert ehhez is kell a menta. A végeredmény nagyon meggyõzött.
A pikáns csípõs és a friss mentás íz a feta amúgy elég semleges valójával kiváló ízhalmazzá állt össze, és milyen nagyszerûen kiegészítette az oldalast, amihez a tegnapi zucchini pestoból megmaradt cukkini húst pároltam meg kissé olajon és friss uborkát vágtam össze.
Kiváló végeredmény és ezt is bátran lehet alkalmazni a Tzatziki szósz helyett!
Hozzávalók:
100 g feta sajt
7 mentalevél aprítva
50 g fenyõmag pirítva ...