Felnõtt almás tortilla
sponsored links
A tortilla igazi megszentségtelenítése a mai recept. Édes, és sült, méghozzá olajban. És ha tudnátok mennyire jó!!! Puha, szaftos almával töltött, édes, és savanyú, tekercs, épp csak egy kevés ropogós támasztékot ad neki a tortilla .
Fahéjas porcukorral meghintve, esetleg abba forgatva (de ez már tényleg túlzás) tökéletes. Egy hibája azonban mégis van. Mégpedig a kellemes, gusztusos, evése.
18-as karikát rakok ki erre a bekezdésre, bár nem hiszem, hogy vannak itt fiatalabbak, de ha mégis ugye.
Tehát az van, hogy késsel villával enni lehet ugyan, de nem érdemes, mert értékes töltelék cseppek vesznek oda, amiknek pedig nem szabad, mert tényleg kár értük. Mi marad, ha a kulturált evés nem? Bizony a kézbõl harapva módszer. És itt jönnek a bajok. Mikor bevittem az elsõt a nappaliba, hogy mindenki megkóstolja, én már túl voltam a villás változaton a konyhába, így amikor háni megkérdezte hogy kell ezt enni, és mi ez, hát megmutattam. Betuszkoltam, finoman körbevettem az ajkaimmal a tetejét, kicsit lejjebb csúsztam rajta, és leharaptam, megrágtam és lenyeltem. Majd megmutattam háninak, hogy milyen ez belül is. És akkor hozzátettem, hogy majd azt írom, hogy csak gyakorló háziasszonyoknak ajánlom ennek az ételnek az élvezetét. Háni fuldoklott, mert addigra már õ is beleharapott, de azt kérte ne legyek ennyire szigorú, hogy csak háziasszonyoknak engedem, mert az nagyon messze áll a gyakorlottak státuszától, szerinte többek képesek lesznek ekkorára tátani a szájukat. Ó remekül szórakoztunk, különösen, hogy átvettük az új javaslatot hogy ki taníthat erkölcstant mit és összegezve arra jutottunk, hogy családban ...