Feketeerdõ cookie
sponsored links
Ritkán történik meg, hogy meglátok egy kekszet és egybõl eldöntöm, ezt bizony meg kell sütnöm. Az pedig még ritkábban történik meg, hogy röpke néhány nap múlva hipp-hopp, valóban kész is lesz. Ebbõl az következik, hogy ez a keksz tudhat valamit, amiért még én is képes vagyok nekiállni. Persze itt nem a képességrõl van szó, hanem a család kekszfelvevõ képességérõl, ami az utóbbi idõben aktívabbnak látszik és gyakoribb kielégítésre szorul.
A kekszek közül az amerikai cookie-féleségeket szeretem a legjobban, ezekhez szoros érzelmi szálak is fûznek, tényleg nem nehéz õket megszeretni. Még nekem sem, aki magam nem rajongom túl a keksz mûfaját, sõt, keksz nélkül évekig el tudnék éldegélni, de egy jó saláta nélkül ... na az már maga lenne a gasztrónihil :). Szóval egy igazi, autentikus, kívül ropogós, repedt tetejû, belül omlós, puha, lágy cookie még engem is levesz a lábamról, ebben pedig megláttam a ...