Fekete szezámos tofu új hagymával
sponsored links
Ennek a receptnek az alapját a Plenty címû Ottolenghi szakácskönyv adta, ami egy igazán új szerzeményem. Nagyon tetszik a könyv, sok jó húsmentes recept van benne, igaz némelyik igen egyszerû, de mégis nagyszerû, mivel magamtól nem biztos, hogy eszembe jutna egy padlizsánt úgy elkészíteni, akármilyen szimpla dolog is. Erre rá kell állni. Ami biztos, hogy igen inspirálóan hat az emberre, gyönyörûek a fotók, pontosak, jók a receptleírások, igazán azonban ezt sosem figyelem, mert a végén úgysem ugyanazt fõzõm, amit a könyvekben látok.
Ennek az ételnek az alapötletét is itt találtam, de fekete borssal készül, a fotón pedig ugyanígy néz ki. Azt hiszem ezzel mindent elárultam... kicsit borsos történet, ez nekem már sok, úgyhogy inkább kinyitottam a kamrát és megnéztem mivel csalhatok. Imádom a fekete szezámmagot és ehhez az ízvilághoz is nagyon passzol, úgyhogy sokáig nem haboztam. Persze így máris más ételt kaptam, mert a bors és a fekete szezámmag ég és föld, de nagyon jól mûködött ez is.
Hozzávalók 2 fõ részére: ...