Fekete szedres krémsajtos pite - No. 28
sponsored links
A mai desszertünk. A rántott karfiol és gomba után valami finom krémeset, gyümölcsöset szerettem volna. Na meg persze pikk-pakk legyen kész. Így jött ez a finomság. Kókuszos keksz alapon, kikenve étcsokival, finom krémsajt enyhén édes, rá a finom szeder. Mit ne mondjak nagyon szerettük.
Ezt még le kell írnom nektek, az új kedvenc szavamat. Kis B-tõl származik: Pattotutica - pattogatott kukorica. Majd meg zabálom amikor mondja.
Fekete szedres krémsajtos pite:
Tészta:
2 zacskó kókuszos keksz
15 dkg olvasztott vaj
A kekszet ledarálom, összegyúrom az olvasztott vajjal. Majd berakom a hûtõbe. Vagy 200 fokon sütöm 10 percig. Én az utóbbi változatot szeretem de az elõbbi is ugyanolyan jó.
Krém:
50 dkg házi krémsajt - én 48 órát csöpögtettem ...