Fekete kagylós spagetti pirított burgonya kockákkal

2012-10-30

sponsored links

border=

A recept olasz neve: spaghetti patate e cozze


Elõkészítési idõ: 15 perc (ha friss kagylót használunk + 30 perc
Fõzés idõ: 20 perc (friss kagyló esetén + 10 perc)
Típus: tészta ételek (primo piatto = elsõ fogás Olaszországban)
Nehézségi fok: alacsony

Alapanyagok 4 személy részére:

320 g spagetti vagy bármilyen más hosszú tészta pl.: makaróni, trenette, vermicelli
1 kg friss fekete kagyló vagy 200 g mirelit tisztított fekete kagyló
3 db közepes burgonya
10 evõkanál olívaolaj
1 gerezd fokhagyma
1 csokor apróra vágott petrezselyem ...

Folytats a blogon ... gamberiegamberetti.blogspot.com/2012/...

sponsored links

Keres?s