Fehércsokis rozmaringos bonbon
sponsored links
Tuti, hogy most furcsán néztek, de ki kellett próbálnom. Az ötlet természetesen a blogos barátnõmtõl jött, a Rozmaring és csokoládé tulajdonosától, Annamáriától... szerintem ezt nem is kell tovább magyaráznom. :)
Azért választottam a fehér csokit, mert lágyabb az íze, mint a barna testvéreinek, így a rozmaring is jobban tud érvényesülni mellette, de a fehér csokoládé lágysága és krémessége tompítja is picit a rozmaring erõteljes aromáit. Kívül marad a magas kakaótartalmú étcsokoládé, ezzel kell kikenni a formákat, majd mikor megdermedt, mehet bele a nagyon-nagyon apróra vágott rozmaringos, olvasztott fehércsokoládé. Amikor a töltelék is megdermedt, zárd le étcsokival és ...
Azért választottam a fehér csokit, mert lágyabb az íze, mint a barna testvéreinek, így a rozmaring is jobban tud érvényesülni mellette, de a fehér csokoládé lágysága és krémessége tompítja is picit a rozmaring erõteljes aromáit. Kívül marad a magas kakaótartalmú étcsokoládé, ezzel kell kikenni a formákat, majd mikor megdermedt, mehet bele a nagyon-nagyon apróra vágott rozmaringos, olvasztott fehércsokoládé. Amikor a töltelék is megdermedt, zárd le étcsokival és ...