Fehércsokis epres bavarois

2012-07-11

sponsored links


Rég jártam a hálón, de a konyhában folyamatosan sürgök, forgok és múlt héten volt szerencsém egy süti sütõ tanfolyamon is részt venni, ahol epres csodákat varázsoltunk az asztalra Csiszér Dóri segítségével, aki a Chefparadé egyik kitûnõ cukrásza!
A mai desszert egy francia találmány, ami több féle gyümölccsel is elkészíthetõ, fõleg, hogy az eper szezonnak vége, így javasolnám a málnát, ribizlit, mindkettõ nagyon jól passzol a fehércsokihoz és a szeder sem utolsó ötlet! Ez egy poharas édesség, ami nem kíván nagy kézügyességet, viszont szükségeltetik hozzá torta karika, azonban ennek híján is elkészíthetjük, nagy csatos torta formában, úgyis guszta-bár kicsiben sokkal mutatósabb, de az íz a lényeg- csak akkor 10-12 órára nõ a hûtés ideje, a lényeg, hogy mennyei és szép, és elkápráztat mindenkit majd, készítsétek el, igazi nyári, hûsítõ finomság, citromos piskótával, nyam-nyam....

Fehércsokis epres bavarois

Elkészítési idõ: 20 perc + 30 perc + 30 perc + hûtés 4-5 óra

Hozzávalók 20 db-hoz:

Epercouli:
150 gr eperpüré
55 gr cukor ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/FzniAkarok/~3...

sponsored links

Keres?s