Fehércsoki mousse friss eperrel

2011-05-25

sponsored links

Ha a fehércsoki trüffel sikerült, mi riasztana vissza egy hasonló összetételû mousse elkészítésétõl? Természetesen semmi, de ez esetben még szembetûnõbb volt a különbség fekete csokoládéból készült testvéréhez képest: sokkal habosabb, lágyabb krémet kaptam, ami nem csoda, ha belegondolunk, hogy a vajhoz gyakorlatilag kakaóvajat adtam. Ez esetben már csak két tojássárgáját használtam, amit utólag még mindig sokallok: legközelebb elég lesz egy is. Minden esetre isteni volt, az apró szemû, édes eperszemekkel különösen.

Hozzávalók:
 
-  200 gramm fehér csokoládé feldarabolva
-  30 gramm hideg vaj
- 2 tojás sárgája
-  4 tojás fehérje...

Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2011/05/25/fe...

sponsored links

Keres?s