Fehérboros töltött káposzta

2012-03-19

sponsored links

Hagyományos módon betöltött és elkészített étel, melynek különleges ízét a fehérbor és a kolozsvári szalonna adja meg. Rántás nélkül készül. Mindig nagy adagot készítek belõle, hogy két napra elegendõ legyen, így másnap fõzés helyett kirándultunk egyet.
Hozzávalók 5 fõre (3 gyermek, 2 felnõtt):

30 dkg darált sertéshús
10 dkg rizs
40 dkg vágott savanyú káposzta
2 fej hagyma
10 dkg kolozsvári szalonna
1 kisebb fej savanyú káposzta
1 kis doboz sûrített paradicsom
3-4 dl fehérbor (kihagyható és vízzel helyettesíthetõ)
1 tojás ...

Folytats a blogon ... menukonyha.blogspot.com/2012/03/tavas...

sponsored links

Keres?s