Fehérboros marharagu
sponsored links
Errõl a marharaguról annyi a sztorim, hogy este 9-kor kezdtem neki, éjfélre lett kész, ezért nem ettem belõle, csak ellenõrzésképpen csekkoltam az egyik húskocka puhaságát, majd másnap este, miután egész nap az isteni marharagu ízét éreztem a számban, belenéztem a hûtõbe, és a marharagu eltûnt! Geri megette az egészet!!!!! Váááá! Azt mondta annyira finom volt, hogy nem bírta abbahagyni, de akkoris! Még szerencse, hogy reggel, mielõtt dolgozni indultam, megörökítettem! Egyelõre túl közeli a 3 órás fõzési élmény ahhoz, hogy újra nekiálljak, de biztos, hogy lesz még ilyen, legközelebb lehet, hogy fehérbor helyett vörösborral!
Fehérboros marharagu (hozzávalók - 2 fõre):
500 g marhahús (pl. comb), darabolva
1 vöröshagyma
2-3 fokhagyma
2 dl fehérbor
2 paradicsom ...