Fehérbabos ragu füstölt báránycombbal
sponsored links
Még karácsonyra kaptam egy ajándékcsomagot a fõnökömtõl, volt benne egy egész pácolt, füstölt báránycomb ( egyébként ez a fajta egy egy egész vagyonba kerül). Nem ettem még ilyet, sokat gondolkodtam, mi legyen belõle, hát ez lett. Nem akarom babgulyásnak nevezni, mert nem teljesen olyan, aztán valaki beleköt az elnevezésbe. Mindenesetre nagyon finom lett, 2 napra valót fõztem, és másnap sokkal finomabb volt. A fele báránycombot egy fél csonttal lefagyasztottam, jó lesz majd késõbb.
Hozzávalók:
50 dkg sertés pörkölthús
50 dkg füstölt báránycomb és csont
30 dkg fehérbab
3 fej hagyma
4-5 nagyobb krumpli
3 szál sárgarépa
1 fej fokhagyma ...
Hozzávalók:
50 dkg sertés pörkölthús
50 dkg füstölt báránycomb és csont
30 dkg fehérbab
3 fej hagyma
4-5 nagyobb krumpli
3 szál sárgarépa
1 fej fokhagyma ...