Fehér tönkölykenyér és a Kifõztük kenyeres különszáma

2011-08-19

sponsored links



Megjelent a Kifõztük magazin kenyeres különszáma! Letölthetõ az oldalról továbbra is ingyenesen.
Bemutatjuk a nagyvilág kenyereit, péksüteményeit, a megszokott stábon kívül vendég bloggerek is sütöttek velünk.
Köszönjük a közremûködésüket, velük együtt sikerült egy nagyon szép és átfogó válogatást bemutatni az olvasóknak!
Az én egyik receptem az újságban az új kenyér ünnepét köszöntõ fehér tönkölykenyér.

Hozzávalók

  • 60 dkg fehér tönkölyliszt
  • 40 dkg öregtészta
  • 2 teáskanál só
  • 1 kávéskanál cukor
  • 1,5 dkg friss élesztõ
  • 3 dl víz
  • 2 evõkanál burgonyapehely (elhagyható) ...

Folytats a blogon ... mohakonyha.blogspot.com/2011/08/feher...

sponsored links

Keres?s