Fatörzs

2012-07-31

sponsored links

Fotó innen

Tésztához:
6 db tojás
6 ek. liszt
6 ek. nádcukor

Krémhez:
4 db tojássárgája 
1/2 vaníliarúd kikapart belseje
10 dkg olvasztott étcsokoládé
1 evõkanál rum
5 dkg durvára vágott dió vagy mandula
1 narancs reszelt héja
25 dkg vaj
10 dkg por nyírfacukor / porcukor 
10 -15dkg dkg meggylekvár

1. A tojások sárgáját a cukor kétharmadával krémesre, fehéredésig keverjük. Ez elektromos habverõvel, maximális fokozaton 3-4 perc. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, a végén a maradék cukrot is beledolgozzuk. Egyharmadát a cukros tojássárgára ...

Folytats a blogon ... juharszirup87.blogspot.com/2012/07/fa...

sponsored links

Keres?s