Fasírt - karfiolból
sponsored links
A következõ fasírtot az Olcsó receptek oldalán találtam, teljesen véletlenül, de annyira megtetszett, hogy másnap rögtön ki is próbáltam, és szenzációsan sikerült! Így aztán elmentettem a linkjüket, és egészen biztosan visszatérek ide még. A karfiolból készült fasírt olyan finom lett, hogy képzeljétek, mindenki azt kérdezte, milyen húsból sütöttem, hogy ilyen puha és omlós lett. Hahaha, hát, ennyi múlik a fûszerezésen - hiszen ez egy vega fasírt, semmi hús nem volt benne.
A recept Salamon Csillától származik, íme az eredeti link >>> Köszönöm szépen!
Karfiol fasírt
Hozzávalók: 1 fej karfiol, 2 zsemle, só, 2 tojás, õrölt bors, majoránna, 1 vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma áttörve, 2 evõkanál õrölt pirospaprika, 2-3 evõkanál liszt, zsemlemorzsa
Elkészítés:
1.) Sós vízben megfõzzük a megmosott, rózsáira bontott karfiolt, majd félretesszük, lecsepegtetjük, és krumplinyomóval összetörjük.
2.) A hagymát megtisztítjuk, felkockázzuk, kevés olajon, teflonban megpirítjuk.
3.) A zsemlét tejbe áztatjuk, majd ...
1.) Sós vízben megfõzzük a megmosott, rózsáira bontott karfiolt, majd félretesszük, lecsepegtetjük, és krumplinyomóval összetörjük.
2.) A hagymát megtisztítjuk, felkockázzuk, kevés olajon, teflonban megpirítjuk.
3.) A zsemlét tejbe áztatjuk, majd ...