Fasírt...
sponsored links
Úgy vagyok a fasírttal, ahogy öregszem annál jobban és többször kívánom és szeretem.
Fiatal koromban valahogy nem érdekelt, kicsit nehéz is volt a gyomromnak, legtöbbször elkerültem és nem ettem.
Mostanában rám jön idõnként a fasírtevési roham, újabban elég sûrûn, ezért mindig kell lennie a fagyasztóban darálthúsnak, ami egyébként is egy jolly-joker hús nálunk, mert levesnek, töltött karalábénak, töltött paprikának, káposztába, millió ételbe felhasználható évszaktól függetlenül.
És most a fasírtnak, amit tegnap krumplikörettel és savanyúsággal ettünk, ma meg a maradékot zöldborsó fõzelék mellé feltétként...
... és ha még mindig marad, akkor szendvicsként estére, két szelet kenyér között uborka karikákkal a tetején. Imádom.
Tényleg csak a nagyon kezdõ háziasszonyok kedvéért - meg a gyerekeimnek - írom ide a készítési módját, amúgyis mindenkinek van egy tuti receptje, na az enyém ez:
Fasírt
1/2 kg darált hús ...